Alle categorieën

ECG

Home > Product > ICU & CCU & NICU > ECG

Omschrijving

Elektrocardiografie is het proces van het maken van een elektrocardiogram, een opname van de elektrische activiteit van het hart. Het is een elektrogram van het hart dat een grafiek is van spanning versus tijd van de elektrische activiteit van het hart met behulp van elektroden die op de huid zijn geplaatst. Deze elektroden detecteren de kleine elektrische veranderingen die het gevolg zijn van depolarisatie van de hartspier gevolgd door repolarisatie tijdens elke hartcyclus (hartslag). Veranderingen in het normale ECG-patroon treden op bij tal van hartafwijkingen, waaronder hartritmestoornissen (zoals atriale fibrillatie en ventriculaire tachycardie), onvoldoende doorbloeding van de kransslagader (zoals myocardischemie en myocardinfarct) en elektrolytenstoornissen (zoals hypokaliëmie en hyperkaliëmie). ).

ECG600G zeskanaals ECG is zo'n soort elektrocardiograaf, die 12 ECG-signalen tegelijkertijd bemonstert en de ECG-golfvormen afdrukt met een thermisch afdruksysteem. De functies zijn als volgt: opnemen en weergeven van ECG-golfvormen in automatische/handmatige modus; automatisch meten en automatisch diagnosticeren van de ECG-golfparameters; aangeven van de status van afleiding en papiergebrek; wisselen van interfacetalen (Chinees/Engels); beheren de zaakdatabase.Concurrerend Voordeel:

1. 800x480TFT kleuren-LCD toont de werkstatus en ECG-golfvorm; Aanraakscherm en zachte toetsenbordbediening, handiger in gebruik.

2. 12 Leads ECG gelijktijdige acquisitie, digitale signaalprocessor, om ECG-golfvormen van hogere kwaliteit te krijgen via het AC-filter, basislijnfilter en EMG-filter van de ECG-signalen.

3. Gelijktijdige weergave van 3/6/12 afleidingen ECG-golfvorm, en de status van de afdrukmodus, gevoeligheid, snelheid, filter enz., om gemakkelijk te kunnen interpreteren.

4. Twaalf afleidingen ECG-signaal tegelijkertijd bemonsteren, analyse van 2×6+1 (ritmeafleiding), 2×6,3×4,3×4+1 (ritmeafleiding), 4×3,4×3+1 (ritmelead), 6×2,6×2+1 (ritmelead) opnamemodus tegelijkertijd en rapportage met meerdere formaten.

5. De voeding omvat zowel AC/DC. Dit apparaat bevat een ingebouwde oplaadbare lithium-polymeerbatterij. Het kan 4 uur stand-by staan, 150 stukjes ECG-golfvorm afdrukken en 90 minuten continu afdrukken onder de beste DC-status om te voldoen aan de behoefte aan bezoekende patiënten en lichamelijk onderzoek.

6. Het heeft ingebouwde opslag met grote capaciteit en kan meer dan 1000 gevallen onthouden, wat gemakkelijk is voor doktersbeoordeling en statistiek.

7. In de beoordelingsmodus kunt u de opgeslagen ECG-golfvorm, automatische analyse en automatische interpretatie van de ECG-golfvormparameter, automatische interpretatie-conclusie zien.

8. Ondersteuning van Chinese, Engelse, Italiaanse en Turkse bedieningsinterface, kan Chinees of Endlish, Italiaans, Turks rapport afdrukken.

Aanvraag