Alle categorieën

Bedrijf Introductie

Home > SkyFavor > Bedrijf Introductie

Bedrijf Introductie

SkyFavor Medical, opgericht in 2015, is een hightech onderneming die zich voornamelijk bezighoudt met de ontwikkeling, productie en marketing van medische oplossingen voor ICU & CCU & NICU, Medical Gas Pipeline System en Homecare. Onze fabrieken zijn gevestigd in Beijing en Ningbo, met een oppervlakte van meer dan 20,000 vierkante meter.

ICU-producten zijn inclusief spuitinfusiepomp, patiëntmonitor, HFNC, bellen-CPAP, ECG, in-line exsufflator CoughSync, enz.

Medisch gasleidingsysteem omvat verdeelstuk, gasalarm, zoneklepkast, zuurstofinstallatie, gasuitlaten, zuurstofflowmeter, zuurstofregelaar, aanzuigregelaar, bedhoofdeenheid enz.

Producten voor thuiszorg omvatten zuurstofconcentrator, foetale doppler, thermometer, enz.

We hebben een kerntechnologiebeheerproces, een ervaren markt, snelle en efficiënte productie- en verwerkingsmogelijkheden en rijke ondersteunende verwerkings- en productiemiddelen.

Klanten zijn over de hele wereld, vooral Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Oost-Europa, Afrika en andere regio's. Efficiënte technologische ondersteuning, producten van hoge kwaliteit en de beste service zijn erkend door klanten.